Pályázataink

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2017-2018

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: A-Kreatív Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe: Eszközbeszerzés az A-Kreatív Kft-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00365

A szerződött támogatás összege: 8 478 535 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A Projekt befejezésének tervezett dátuma:   2018.11.15.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával egy Hyper MIG 400WWK hegesztőgép, egy Pneumatikus sajtológép, egy Bodor BML30FC lézergravírozó gép, és egy FEIN áthatás csiszoló munkaállomás beszerzése történik meg. Mind a 4 gép beszerzése technikai újítást eredményez, amelyet ki tudunk használni saját termékeink gyártásakor, és fel tudjuk használni beszállítói piacaink bővítésére is. Ezek a modern gépek piacaink bővülését hozzák. A beszerzett gépek gyorsabb és a magasabb minőségű gyártást segítenek elő, azaz jobb minőségben és egységnyi idő alatt nagyobb mennyiségben leszünk képesek termelni.

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2015-2017
Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.
Kedvezményezett neve: Abstrakt Kreatív Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe Kapacitásbővítés az Abstrakt Kreatív Kft.-nél

A projekt azonosítószáma GINOP-1.2.2-15-2015-00487

A szerződött támogatás összege 27 109 292 Ft

A támogatás mértéke 50%

A Projekt tényleges befejezési dátuma 2017.10.06.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat keretében beszerzésre kerülő gépek, eszközök mind kapacitásbővítési, mind termékkínálat bővítési célt is szolgálnak. A beszerzett ERMAKSAN ETPP 2.020 típusú lyukasztóprés, a piacon megtalálható legfejlettebb technológiával ellátott eszköz. A gyártási folyamat kiemelkedő fontosságú berendezése, hiszen új termékek gyártása, munkafolyamatok megvalósítása válik lehetővé. Az új gép üzembe helyezésével növelni tudjuk termelési kapacitásunkat, és bővíteni tudjuk az általunk gyártott termékek kínálatát. Így hosszú távon gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni vevőinket és az újonnan felmerülő vevői igényeket. Fontos számunkra, hogy olyan minőséget állítsunk elő, amellyel partnereink visszatérő, elégedett vásárlóink maradnak.